
Ταρτάκια με φρέσκα ρόδια
Υλικά
- Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 120 γρ. κρέμα ζαχαροπλαστικής βανίλια στιγμής
- 350 ml γάλα πλήρες
- 50 ml χυμός ροδιούΓια τη βάση
- 100 γρ. βούτυρο
- 250 γρ. μπισκότα τύπο digestiveΓια το σερβίρισμα
- Σπόροι ροδιού
- Άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Για τη βάση
- Βάζουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και το βάζουμε στη φωτιά για να λιώσει.
- Στο πολυκοπτικό προσθέτουμε τα μπισκότα και τα χτυπάμε για να γίνουν σκόνη. Ρίχνουμε το λιωμένο βούτυρο και συνεχίζουμε να χτυπάμε.
- Μεταφέρουμε το μείγμα στις ατομικές φόρμες και πιέζουμε απαλά με τα χέρια μας και απλώνουμε το μείγμα για να πάει παντού.
- Μεταφέρουμε τη βάση στο ψυγείο για να κρυώσει.
Για την κρέμα ζαχαροπλαστικής
Σε ένα μπολ βάζουμε τη σκόνη κρέμας ζαχαροπλαστικής, το χυμό ροδιού και το γάλα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Για το σερβίρισμα
Μεταφέρουμε την κρέμα σε σακούλα ζαχαροπλαστικής και γεμίζουμε τα ταρτάκια μας.
Στολίζουμε τα ταρτάκια μας με σπόρους ροδιού, άχνη ζάχαρη και δυόσμο.