
Φρυγανισμένη μπαγκέτα με κρέμα τυριού και ρόδι
Greek30 minutes1 hourΦρυγανισμένη μπαγκέτα με κρέμα τυριού και ρόδιSTARTERS
Υλικά
- 1 μπαγκέτα
- ½ φλ. κρέμα βαλσάμικου
- 1 κ.σ. χυμός ροδιού
- 1 φλ. κατίκι ή άλλο τυρί κρέμα
- Λίγους σπόρους ροδιού για το γαρνίρισμα
- Λίγα φύλλα φρέσκου μαϊντανού
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Για το φρυγανισμένο ψωμί στο τηγάνι, κόβουμε πρώτα τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες και τις περιχύνομε με λίγο λάδι.
- Τις βάζουμε σε ζεστό τηγάνι και τις ψήνουμε και από τις μεριές μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, τον χυμό ροδιού και το αλατοπίπερο και ραντίζουμε ελαφρά το φρυγανισμένο ψωμί.
- Αλείφουμε κάθε φέτα με λίγο τυρί κρέμα.
- Ραντίζουμε με κρέμα βαλσάμικου ρόδι και γαρνίρουμε με φρέσκα βότανα και σπόρους ροδιού.