Φρυγανισμένη μπαγκέτα με κρέμα τυριού και ρόδι

Φρυγανισμένη μπαγκέτα με κρέμα τυριού και ρόδι

Greek30 minutes1 hourΦρυγανισμένη μπαγκέτα με κρέμα τυριού και ρόδιSTARTERS

Υλικά

  • 1 μπαγκέτα
  • ½ φλ. κρέμα βαλσάμικου
  • 1 κ.σ. χυμός ροδιού
  • 1 φλ. κατίκι ή άλλο τυρί κρέμα
  • Λίγους σπόρους ροδιού για το γαρνίρισμα
  • Λίγα φύλλα φρέσκου μαϊντανού
  • ¼ φλ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  1. Για το φρυγανισμένο ψωμί στο τηγάνι, κόβουμε πρώτα τη μπαγκέτα σε διαγώνιες φέτες και τις περιχύνομε με λίγο λάδι.
  2. Τις βάζουμε σε ζεστό τηγάνι και τις ψήνουμε και από τις μεριές μέχρι να πάρουν χρώμα.
  3. Χτυπάμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το βαλσάμικο, τον χυμό ροδιού και το αλατοπίπερο και ραντίζουμε ελαφρά το φρυγανισμένο ψωμί.
  4. Αλείφουμε κάθε φέτα με λίγο τυρί κρέμα.
  5. Ραντίζουμε με κρέμα βαλσάμικου ρόδι και γαρνίρουμε με φρέσκα βότανα και σπόρους ροδιού.
european union

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

european pomegranate

Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ' ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Έρευνας (REA). Ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε η χορηγούσα αρχή μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνες για αυτές.

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη δυνατή περιήγησή σας.